Om os

Scandinavian Stunt Group er et internationalt stuntteam, etableret i 1997 af Deni Jordan.

Scandinavian Stunt Group er et af Scandinaviens mest erfarne og brugte stuntteams.

Vores mest markante profil er Deni Jordan, som i tillæg til sine mange solostunts, med tiden har opnået international anerkendelse som stuntkoordinator på film, reklamefilm og TV. Af aktuelle produktioner som Deni og teamet har arbejdet på kan nævnes Skandinaviske thriller serier som “Broen” , “Øyevitne”, “Wallander” og mange andre. Desuden er teamet kendt for at lave mange af de store Nordiske filmproduktioner såsom “Pioneer”, “Mænd og Høns”, “Beatles” o.m.a.
Både i 2010 og 2014 blev Deni Jordan nomineret til en Taurus World Stunt Award i Hollywood  for “Best action in a foreign picture”.

Vores styrke som team er vores brede erfaring og vores indstilling til grundig forberedelse. Film og TV-produktion er kostbar og stuntarbejde risikobetonet. Vores forretningsmodel bygger på sikkerhed, timing og præcision og om nogen forstår vi at udnytte det fulde potentiale af stunt som filmisk virkemiddel.

Vores professionalisme har vundet respekt og anerkendelse, og i dag har Scandinavian Stunt Group en førende position indenfor Nordisk film og TV produktion. Vi benyttes dog også i stigende grad ved internationale produktioner og co-produktioner.
Ved at samarbejde med Scandinavian Stunt Group, sikres du/i professionel råd og unik vejledning i scriptfasen og under selve produktionen leverer vi alt relevant gear og påtager vi os det fulde ansvar for skuespillere og crew.

Scandinavian Stunt Group har et tæt samarbejde med Hummer Højmark og Danish Special Effects Service.