Om os – badass stunts siden 1997

Scandinavian Stunt Group er et Internationalt stuntteam

grundlagt i 1997 af den danske stuntman Deni Jordan

Om os – Scandinavian Stunt Group et topprofessionelt stuntteam.

Stuntkoordinator
Vores mest markante profil er Deni Jordan. Han har i tillæg til sine mange solostunts, med tiden har opnået international anerkendelse som stuntkoordinator på film, reklamefilm og TV.
Serier
Af aktuelle produktioner som Deni og teamet har arbejdet på kan nævnes Skandinaviske thriller serier som “Broen” , “Øyevitne”, “Wallander”, “Wisting”  og mange andre.
Om os – Film
Desuden er teamet kendt for at lave mange af de store Nordiske filmproduktioner såsom “Hodejægerne”, “Mænd og Høns”, “Den største forbrytelsen” o.m.a.
Både i 2010, 2014 og 2020 blev Deni Jordan nomineret til en Taurus World Stunt Award i Hollywood  for “Best action in a foreign picture”.
Om os
Stunts
Vores styrke som team er vores brede erfaring og vores indstilling til grundig forberedelse. Film og TV-produktion er kostbar og stuntarbejde risikobetonet.
Vores forretningsmodel bygger på sikkerhed, timing og præcision. Vi forstår at udnytte det fulde potentiale af stunt som filmisk virkemiddel. Vi leverer stunts, stuntkoordinator, wirestunt, bilstunt, eksplosioner, slagsmål og etc.
Professionelle
Vores professionalisme har vundet respekt og anerkendelse, og i dag har Scandinavian Stunt Group en førende position indenfor Nordisk og Europæisk film og TV produktion.

Vi benyttes dog også i stigende grad ved internationale produktioner og co-produktioner.

Samarbejde
Ved at samarbejde med Scandinavian Stunt Group, sikres du/i professionel råd og unik vejledning i scriptfasen. Under selve produktionen leverer vi alt relevant gear og påtager vi os det fulde ansvar for skuespillere og crew.
Scandinavian Stunt Group har et tæt samarbejde med Hummer Højmark og Danish Special Effects Service.