Stunt show – Event – Workshop – 25 års erfaring


Stuntshows, stuntforedrag og stuntworkshops

I forbindelse med stunt show, event og workshop har vi i Scandinavian Stunt Group mere end 25 års erfaring med at planlægge og udføre professionelle stuntshow, ev.

Vi er fleksible med størrelse og omfang og har arbejdet med alt fra lokale biblioteker til adskillige multinationale virksomheder.

Vores stuntmænd og stuntkvinder er alle professionelle og har mange års erfaring fra TV, reklamefilm og spillefilm.

Vi garanterer super professionel underholdning og kan skræddersy foredrag, stunt show, event og workshops der modsvarer alle opsætninger og budgetter.

STUNT SHOW

Vores stuntshows er som oftest koreograferet omkring et tema såsom ”James Bond”, ”Gangster”, ”Terrorist”, ”Western” eller ”Riddere”, men vi tilbyder også shows som ”De skøre tjenere” eller simple stuntshows ved byfester o. lign.

Derudover har vi lavet mange bil stunt shows, hvor vi f.eks. flipper en bil rundt ved hjælp af en piperamp. Vi ved hvorledes man skaber den perfekte illusion af fare og spænding.

Bil stunt show

Fornem spændingen og begejstringen når professionelle stuntmænd og stuntkvinder udfører høj intensitetsslagsmål, sætter ild til sig selv, smadrer gennem vinduer, bliver ramt af en hurtigt kørende bil eller springer ud fra en høj bygning.

Scandinavian Stunt Group har tilladelse til at bruge våben og special effects og samarbejder i øvrigt med dsfx ved mere komplekse arrangementer.

Sikkerhed er alt afgørende for os og før enhver optræden udarbejder vores stuntkoordinator en risikovurdering for derigennem at sikre vores tilskuere.

Er De i gang med at planlægge en virksomhedsbegivenhed, sommerfesten, den årlige julefrokost, en produkt lancering eller blot på udkig efter ekstraordinær underholdning – kontakt os!

Stunt event Copenhagen fashion week

STUNTFOREDRAG

Stunts handler om at skabe den perfekte illusion om stor fare.

Har De nogensinde undret Dem over hvorledes professionelle stuntmænd og stuntkvinder undgår at komme til skade når de udfører høj intensitetsslagsmål, sætter ild til sig selv, smadrer gennem vinduer, bliver ramt af en hurtigt kørende bil eller springer ud fra en høj bygning?

Lad os tage dem bag-om-scenen og vise dem hvorledes man bruger stunts og special effekts som effektfulde virkemidler.

Med et miks af anekdoter fra vores professionelle karriere, episke historier fra Hollywood og demonstrationer; inviterer vi publikum ind i en verden af overvældende begejstring og spænding.

Vores foredrag kan også tage udgangspunkt i sikkerheden omkring deres virksomhed og med udspring i film og stunt branchen drage paralleller til hvordan man er opmærksom på sikkerhed og forebyggelse af den.

Er De i gang med at planlægge film eller teaterrelateret uddannelse, en unik aktivitet for børn eller blot på udkig efter ekstraordinær underholdning – kontakt os!

Gardemoen åbning af ny terminal


STUNTWORKSHOP

Vores stuntworkshops er fra en times varighed med fokus på det underholdende til flere dages kurser med det formål at uddanne elever i specifikke stunt discipliner.

Har De nogensinde undret Dem over hvorledes professionelle stuntmænd og stuntkvinder undgår at komme til skade når de udfører høj intensitetsslagsmål, sætter ild til sig selv, smadrer gennem vinduer, bliver ramt af en hurtigt kørende bil eller springer ud fra en høj bygning?”

Alle vores aktiviteter har fokus på en ting, at lære fra os og at give vores elever mulighed for at få en god oplevelse under sikre og kontrollerede forhold. Vi deler ud af vores viden; vores tekniske kunnen og kreative formåen og underviser vores elever i diverse stunttricks.

Scandinavian Stunt Group har tilladelse til at bruge våben og special effects og samarbejder i øvrigt med ”Dansk Special Effekt Service” ved mere komplekse arrangementer.

Sikkerhed er alt afgørende for os og før en workshop påbegyndes, udarbejder vores stuntkoordinator en risikovurdering for derigennem at sikre vores elever. Der tages højde for deltagernes fysiske tilstand og formåen og fokuseres på at skabe en underholdende og udbytterig oplevelse.

Er De i gang med at planlægge film eller teaterrelateret uddannelse, en virksomhedsbegivenhed, teambuilding, den årlige julefrokost, en unik aktivitet for børn eller blot på udkig efter ekstraordinær underholdning – kontakt os!