Vores arbejde


Vores håndværk er vores passion

stuntkoordinering

Gennem de sidste knap 25 år har vores arbejde leveret stunts til over 300 film, tv-serier og reklamer. Her er nogle af de nyeste eksempler på vores arbejde. Vi er den bedste udbyder af stuntperson. stunts i film, stuntkoordinator, stuntkoordinering, bilstunt, stuntskuespillere, Stunts til fjernsyn, filmstuntkoordinator, professionel stuntkoordinator, specialiseret stuntarbejde.

 

Bil stunt og præcisions kørsel

Her er et perfekt eksempel på vores arbejde og evner med hensyn til bilstunts og præcisionskørsel.

Dette klip er fra filmen El Khaleya aka The Cell, hvor Deni Jordan var Action Director og Stunt Coordinator, og vi er især stolte af denne intense biljagt, hvor vi havde 10 dages forberedelse og derefter 6 dage med 17 timers optagelser hver dag til at gennemføre den vilde jagt.
Biljagten er fuld af vilde stunts og action. Der var nogle gags, som instruktøren Tarek Alarian insisterede på at have med i biljagten og som Scandinavian Stunt Group & Stunt Coordinator Deni Jordan løste med præcision og perfektion.

Stuntkoordinator

Vores ekstremt erfarne stuntkoordinator Deni Jordan har stuntkoordineret store som små produktioner gennem årene og har blandt andet vundet de uofficielle verdensmesterskaber i stunt i Moskva Prometheus Festival of Stunt, Art & Cinematography samt som den eneste dansker nomineret til en Taurus World Stunt Award som bedste udenlandske stuntkoordinator både i 2010, 2014 og 2020.

stuntkoordinator på job

Slagsmål

Vi har igennem tiden lavet et hav af slagsmål til film, serier og tv. Og hvad enten det er et realistisk slagsmål eller et kompleks koreograferet fight så kan vi i Scandinavian Stunt Group løse det. Her er 2 eksempler på vores arbejde inden for slagsmål.

Vores arbejde

Nøgen slagsmål
Til tv serien Monster aka Mord i Vildmarken fik Deni Jordan den specielle opgave at skulle koordinere et slagsmål mellem de to ældre skuespillere som begge var midt i 60 ´erne og som oven i købet skulle være nøgne. Den specielle scene var en ide som instruktør Anne Sewitsky kom op med og som hun ville have med i serien.
Eftersom vi optog helt oppe i Vardø som ligger så nordøst i Norge man kan komme var det en kold omgang for de 2 ældre herrer. Men de 2 herrer var fantastiske og sloges i 2 dage i træk uden en trævl på kroppen for at vi kunne få den fine scene i kassen.
Komplicerede boksescener
Til den kommende Norske storfilm “Den største forbrytelse” fik Deni Jordan opgaven at stunt koordinere 2 længere slagsmål. Det ene slagsmål var en reel boksekamp, men eftersom vi kun havde 1 dag til optagelsen og 150 statister som tilskuere skulle vi være ekstremt effektive i vores koreografi.
Vores arbejde bokse slagsmål
Vi trænede 5 dage på kampen imellem skuespiller Jacob Oftebro og den norske mester i boksning Alexander Hagen og fik en super kamp ud af det.
Det andet slagsmål var en kamp imellem Jacob Oftebro og skuespiller Nicolai Cleve Broch og ud over at det var et meget langt og kompliceret slagsmål, skulle vi også implementere stærke følelser i kampen pga. historien i filmen.

Slagsmåls prøver til Den største forbrytelse

Under optagelserne gav de 2 skuespillere den alt hvad de havde og kæmpede i 5 timer medens vi skød den lange fight vi havde øvet på i 5 dage. Vi havde 2 stuntdoubles klar, men spillerne insisterede på at gøre alt selv og stuntkoordinator Deni Jordan var dybt imponeret.
Billedet er fra prøverne.

Wirearbejde

Flying high
Vi har ekstrem god erfaring med wirearbejde og her er et par eksempler på nogle af vores mest spektakulære jobs som involverer scener med wirer.
I De første dagene  fik vi en svær udfordring af producer Mikael Windelin fra Minerva. De havde i filmen en række spillere som skulle komme løbende i et stort billede for så pludselig at lette, og det skulle være i et skud. Efter en del prøver fik vi løst problemet og fik det til at se fantastisk ud.

De første dagene poster

Problematisk wiretræk
Til en reklamefilm for Tine i Norge fik vi endnu en ret kompliceret opgave. Deni Jordan skulle sammen med stuntkoordinator Otto Tangstad få en lille 5 årig pige til at komme kørerende på en cykel for så pludselig at blive blæst sidelæns, rette op og køre videre i et skud.
Norske og danske stuntfolk arbejdede sammen på dette komplicerede skud og fik hen over 2 øvedage løst problemet og skuddet blev episk.
Se et monitor playback nedenfor.

Burns

Gennem de sidste 25 år har vi oparbejdet en ret stor erfaring indenfor både Fullburn og semiburn. Nedenfor er et par billedeksempler på forskellige burns vi har lavet gennem tiden for f.eks. “Wallander”, “Pioneer”, musikvideoer og TV shows.

Wallander burn Musikvideo burn Alle mod 1 burning man