2020 Den største forbrydelse – super spændende historisk drama


Fight/fald, Film, stuntkoordinator Deni Jordan, stunts

Filmen fra 2020 “Den største forbrydelse” er en spændende film som fortæller om en mørk tid i Norsk historie og som tidligere har været skjult.

I dette store historiske drama fra 2020 fortæller instruktør Eirik Svensson historien om et mørkt kapitel i norsk historie, hvor nordmænd hjalp tyskerne med at indfange de norske jøder og tog dem med til fangelejre, hvor nordmændene var vagter og ikke behandlede de norske jøder særlig godt.
Der er 2 kampe i 2020 Den største forbrydelse som vi øvede i mange mange dage. Først er der en boksekamp mellem Jakob Oftebro og den professionelle bokser Alexander Hagen som var lidt af en udfordring. Alexander var vant til at slås rigtigt når han boksede og pludselig skulle han fake det eftersom vores stjerne Jakob ikke måtte komme til skade. Det lykkedes efter mange dages trænings sessions.

2020 Den største forbrydelse

Det andet slagsmål i filmen 2020 Den største forbrydelse var mellem skuespillerne Jakob Oftebro og Nicolai Cleve Broch og det var et slagsmål som vi også øvede på i 5 dage fordi det var et langt voldsomt brutalt slagsmål. Vi havde 2 stuntdoubles, men de 2 skuespillere endte med at lave hele slagsmålet selv uden doubles og stuntkoordinator Deni Jordan var ret imponeret.

2020 Den største forbrydelse 2