2021 Money Heist Netflix action


Netflix, sikkerhed på film, Special stunts, Stuntkoordination, stuntkoordinator Deni Jordan, undervandsstunts

Til den spanske actionserie 2021 Money Heist Netflix action kom de spanierne til Danmark for at optage en cool actionsekvens, der finder sted i centrum af København.

Serien havde en scene med en båd, der skulle sejle igennem de travle kanaler. Det var en kompliceret sekvens, hvor vi havde en stor dyr speedbåd, der sejlede gennem de smalle kanaler og lave broer i det centrale København.

2021 Money heist Netflix action

Vi havde 5 dages forberedelse til noget, der kunne se simpelt ud, men som faktisk var ret kompliceret. I 2021 Money Heist Netflix action skulle vi time en båd, der sejlede forbi vores dykker, som skulle komme op fra dybet på det helt rigtige tidspunkt for at levere en kuffert til folkene i båden. Så måtte han hægte sig på båden, idet den sejlede væk og selvfølgelig for at sikre sig, at han ikke kom i klemme i de 2 kraftige motorer bagerst i båden.

Netflix stunts

Vi elsker sådanne udfordringer i Scandinavian Stunt Group med special designede stunts og har løst et hav af sådanne udfordringer igennem tiden. Og når man så får tiden og budgettet til at indøve det så det virker optimalt og udføres sikkert for stuntpersonerne er det en stor glæde at lave sådanne jobs.