Reklamefilm

Altibox reklame no. 2


Altibox reklame no.2 er instrueret af Racka Racka drengene og har  verdenmesteren i skak Magnus Carlsen på rolle listen.

Altibox reklame no. 2

Fuld af stunts
Reklamen er for vild og er fuld med stunts udført af  Judd Wild ( Mad Max – Fury Road) samt Otto Tangstad.
Stuntkoordinator ved tilfælde
Jobbet som koordinator opstod ved et tilfældigt møde på en bar mellem Racka Racka drengene og stunt koordinator Judd Wild som var i Oslo samtidig med Deni Jordan som filmede Monster på samme tid i Norge.
De havde allerede filmet 1 reklamefilm for Altibox og skulle igang med den næste. Judd og Deni klikkede næsten med det samme og blev enige om at de ville arbejde sammen. Judd spurgte Deni om han kunne koordinere reklame no. 2 eftersom han skulle lave en masse stunts i den og det kan være svært at være foran og bag kameraet på samme tid. Det sagde Jordan ja til uden tøven.
Vilde optagelser
Altibox reklame no.2 blev skudt 2 dage senere i et hæsblæsende tempo over 14 timer med en masse stunts såsom wiretræk med Judd flyvende og roterende gennem luften og Otto som med tilløb sætter af på springbrædt og smadrer gennem et rigtigt bord. Good times 🙂
Altibox reklame no. 2
Eftersom Racka drengene selv har klippet Altibox reklame no. 2 er der garanti for kickass action som fungerer. Alt i alt et super job. Se andre jobs med wirearbejde her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *