Film

Welad Rizk lastbilstunt 2015


Welad Rizk lastbilstunt

Til den egyptiske film “Welad Rizk” har fik vi en opgave med et lastbilstunt hvor vi skulle lave et rambuk stunt med en lastbil som skulle ramme en pengetransport.

Oplægget 
Ideen var at de skulle være ligesom i filmen “Heat” Armored truck robbery bare med mindre midler og uden en special effects afdeling at samarbejde med. Lastbilen skal komme kørende i høj fart og ramme pengetransporten som så skal smadres og flyve ned af vejen sidelæns.

Welad Rizk

Problematikken
Der var flere faktorer som vi skulle tage højde for. For det første havde de bygget pengetransporten alt for solidt så stuntkoordinator Deni Jordan bad dem om at ændre på dette. Selve påkørsel var en direkte 90 graders påkørsel dvs. at impact for stuntdriver Søren Rytter ville være ret hårdt og derfor insisterede vi at få 5 punkts harness i lastbilen. Det var lastbilens ejer ikke glad for, men vi gjorde det alligevel. 
Resultatet i Welad Rizk
Efter megen diskussion om hvordan og hvorledes tog stuntkoordinatoren en beslutning og resultatet blev superfedt. Næsten en lille smule bedre end Heat 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *