TV serie

Broen sæson 4


Broen sæson 4 trailer

Broen sæson 4 trailer

I “Broen sæson 4” den populære Dansk/Svenske crime noir serie har vi i den sidste og afsluttende sæson lavet en masse stunt og stuntkoordination.

I den sidste og afsluttende sæson har Scandinavian Stunt Group og Stuntkoordinator Deni Jordan stået for stunt og stuntkoordination i den Dansk/Svenske successerie. Vi har leveret stuntpersoner, stunts, udstyr og professionel stuntkoordination til sæson 2 og 3 og nu den sidste sæson 4.

Druknescene
Vi har i denne sæson haft nogle udfordringer med lidt komplicerede sekvenser såsom en druknescene i meget strømfuldt vand som krævede en del repetitioner eftersom vandstanden skiftede en del gange og endte med at være ret voldsom.

Bilstunt
Derudover er der et kompliceret bilstunt hvor en bil flyver sidelæns ind i en anden bil. Stuntet krævede en full on repetition på en lukket plads fordi vi skulle få bilen til at flyve sidelæns og ramme en anden bil for så derefter at stoppe på en meget kort distance. Stuntet fungerede perfekt på repetionen og vi gentog derefter succeen på optagelsen. Deni Jordan koordinerede og udførte stuntet.


Broen sæson 4 bilstunt
Broen sæson 4 bilstunt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *