https://wordpress.org/plugins/insert-headers-and-footers/
Altibox reklame no.2 er instrueret af Rackaracka drengene og har  verdenmesteren i skak Magnus Carlsen på rolle listen.

Reklamen er for vild og er fuld med stunts udført af  Judd Wild ( Mad Max – Fury Road) samt.

Jobbet som koordinator opstod ved et tilfældigt møde på en bar mellem Racka Racka drengen og koordinator Judd Wild som var i Oslo samtidig med Deni Jordan som filmede Monster på samme tid i Norge.

De havde allerede filmet 1 reklamefilm for Altibox og skulle igang med den næste. Judd og Deni klikkede næsten med det samme og blev enige om at de ville arbejde sammen. Judd spurgte Deni om han kunne koordinere reklame no. 2 eftersom han skulle lave en masse stunts i den og det kan være svært at være foran og bag kameraet på samme tid.

Reklamen blev skudt 2 dage senere i et hæsblæsende tempo over 14 timer med en masse stunts såsom wiretræk med Judd flyvende og roterende gennem luften og Otto som med tilløb sætter af på springbrædt og smadrer gennem et rigtigt bord. Good times 🙂

Altibox reklame no. 2

Eftersom Racka drengene selv har klippet reklame no. 2 er der garanti for kickass action som fungerer. Alt i alt et super job.

Nyheder

  • Nordisk Film Production
    Nordisk Film Production Testimonial
    In my opinion Deni Jordan is an extremely professional stunt coordinator and his team are highly trained stunt people. Deni Jordan is an outgoing person who knows the value of cooperation and as such, he deserves my warmest recommendations.
    Anders Lassen  – Executive Producer – Nordisk Film TV A/S
    Nordisk Film Production